13.01.2017

Το Every Night Dreams κυκλοφορεί σε βινύλιο

Με αφορμή τα 10 χρόνια που συμπληρώνει στη δισκογραφία το 2017, η Inner Ear κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε βινύλιο το πρώτο album των Your Hand In Mine. To “Every Night Dreams” κυκλοφόρησε το 2008 σε cd και digital album και είναι η τέταρτη κατά σειρά κυκλοφορία στον κατάλογο της Inner Ear.

Πρόκειται για ένα ορχηστρικό κομψοτέχνημα που «έντυσε» ως soundtrack τη βουβή ταινία του 1933, “Yogoto no youme” του Mikio Naruse στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το 2007. Οι Μάνος Μυλωνάκης και Γιώργος Παπαδόπουλος πραγματοποιώντας μια περισσότερο συναισθηματική και λιγότερο σκηνοθετική προσέγγιση υπηρέτησαν το έργο του σπουδαίου Ιάπωνα κινηματογραφιστή, συντηρώντας όμως έτσι και τη συνθετική αυτοδυναμία τους. Με τα ακουστικά όργανα να κυριαρχούν και τη μετριοπαθή αλλά εμπνευσμένη συνδρομή ηλεκτρονικών μέσων, οι YΗΙΜ δημιούργησαν ένα έργο υψηλού λυρισμού και συνθετικής αρτιότητας που στην ενορχηστρωτική του ανάπτυξη πιθανόν να ανασύρει μνήμες από το έργο του Μάνου Χατζιδάκι ή του Yann Tiersen.

Το album κέρδισε την αγάπη τόσο του κοινού όσο και των κριτικών και ήταν αυτό που έκανε τους Your Hand In Mine περισσότερο γνωστούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε βινύλιο στις 13 Ιανουαρίου.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις

← Επιστροφή