Η Εταιρία

Η Εταιρία

H Inner Ear δημιουργήθηκε το 2007 και εδρεύει στην Πάτρα. Ξεκίνησε ως project ενός ανθρώπου και αυτή τη στιγμή είναι η πιο δραστήρια ανεξάρτητη δισκογραφική στην Ελλάδα, παρέχοντας στέγη σε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα νέα ελληνικά συγκροτήματα. Επικεντρώνεται κυρίως στην αγγλόφωνη εναλλακτική ροκ, ποπ και σύγχρονη φολκ μουσική αλλά έχει ανοιχτούς ορίζοντες προς κάθε άλλο είδος. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους καλλιτέχνες και τις κυκλοφορίες της Inner Ear μπορείτε να βρείτε στα αντίστοιχα τμήματα του site.

Ταχυδρομική Διεύθυνση

Inner Ear Records
Δημ. Βότση 2
1ος όροφος
262 21, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610623700

Demo

Είμαστε μια μικρή, ολιγομελής εταιρία και όσο κι αν έχουμε τη διάθεση, δεν έχουμε το χρόνο να ακούμε πάνω από 2-3 κομμάτια, γι’αυτό παρακαλούμε να επιλέξετε και να μας στείλετε μέχρι 3 κομμάτια ενδεικτικά (σε περίπτωση που αυτά μας ενδιαφέρουν, εννοείται ότι θα σας ζητήσουμε να ακούσουμε κι άλλα).
Ακούμε όλα τα demos που μας στέλνετε και απαντάμε αναλόγως το συντομότερο δυνατόν. Στην περίπτωση που δεν μας ενδιαφέρει το demo σας, θα λάβετε ένα σύντομο ενημερωτικό μήνυμα, επειδή λαβαίνουμε πάρα πολλά δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για να στέλνουμε κριτική/σχόλια για το καθένα από αυτά.
Είναι απογοητευτικό όταν μας έρχονται demo με ρεπερτόριο άσχετο από άποψη μουσικής και αισθητικής και δυστυχώς μας συμβαίνει συνεχώς. Αν δεν γνωρίζετε το ρεπερτόριο της Inner Ear, αφιερώστε λίγο χρόνο και πάρτε μια γεύση από τις κυκλοφορίες μας πριν μας στείλετε το demo σας.

Τρόποι Αποστολής

Μπορείτε να μας στείλετε demo σε mp3 (όχι wav) μέσω wetransfer.com ή με μήνυμα στο soundcloud, χρησιμοποιώντας ένα από τα link που θα βρείτε παρακάτω. Για οποιαδήποτε απορία/επικοινωνία μπορείτε να μας γράψετε στο demo@inner-ear.gr Παρακαλούμε μην στέλνετε απευθείας mp3 στο mail μας γιατί είναι μεγάλα τα αρχεία και το μπλοκάρουν.

Επικοινωνία

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις

← Επιστροφή