26.05.2020

My Wet Calvin νέο single

Οι My Wet Calvin επιστρέφουν στην δισκογραφία, αποτίοντας φόρο τιμής στον σκηνοθέτη Φίλιππο Κουτσαφτή, στον ευεργέτη Αλέξανδρο Διομήδη, στην Αγία Αθανασία του Αιγάλεω, στα συγκροτήματα Στέρεο Νόβα, Διάφανα Κρίνα και Λευκή Συμφωνία, στον θεό Διόνυσο, στην Δούκισσα της Πλακεντίας, στα θύματα και τον θύτη της φωτιάς στο Δαφνί, στο 802, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Βαρέων Όπλων Πεζικού και το Μπλοκ 55, στο ερειπωμένο Θεαθήναι, στην καρδιά στο βουνό, στα κωλοφτιαγμένα Seat Ibiza και το πέτρινο της Γεωργίου Παπανδρέου, στα κέντρα διασκέδασης και τα συνεργεία της Ιεράς Οδού, στην ΒΙΑΜΑΞ, στα σαντουϊτσάδικα και τις μάντρες της Λεωφόρου Καβάλας, στις κλινικές επί της Θηβών και στον Ποταμό Κηφισό.

 

Το Χαμομήλι ηχογραφήθηκε με σπιτικά μέσα στο Δάσος Χαϊδαρίου, ενώ αρκετά μέρη, όπως τα τύμπανα, ο δρόμος και το πιάνο είναι ηχογραφημένα με κινητό τηλέφωνο. Η ηχογράφηση των φωνητικών και η παραγωγή έγινε από τα Κτίρια Τη Νύχτα.

 

Κυκλοφορεί σε digital single σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ στην σελίδα της Inner Ear στο Bandcamp διατίθεται σε μια συσκευασία έκπληξη για όσους προλάβουν. Δείτε το video

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις

← Επιστροφή