METAMAN

METAMAN vs Dr RAVE

Cat.No: INN260L Release Date: 07.11.2024
©2024 Inner Ear Records

COLOURED LP + MP3

26 Pre-Order Now

Από μπαρ σε κλαμπ -ακόμα- άλλα δύο χρόνια μετά τα πρώτα τέσσερα του ΙΡΙΝΑ (2020), ο ΜΕΤΑΜΑΝ αφήνει πίσω του την ΜΑΤΑΙΩΣΗ (2022) και τους αποχαιρετισμούς, αγκαλιάζει έναν ήχο πιο εξωστρεφή και αγγίζει τα ματζόρε στους συνθετητές του.

Από πάρτυ σε live -ακόμα- με τους ίδιους φίλους, φίλες, φίλ@, συμμάχους και εχθρούς ταυτόχρονα, στην μάχη απέναντι στον Δρ. Ρέηβ, που του χαμογελά κάθε πρωί στον καθρέφτη, στριφογυρίζει τα ποτενσιόμετρα, ανεβοκατεβάζει τα fader και αναζητά διαρκώς τον σωστό ταλαντωτή, που θα καταφέρει επιτέλους να τον κάνει να το βουλώσει.

Από φεστιβάλ σε στούντιο -για πάντα- με ήχους τεχνητούς, με το κεφάλι ακόμα σκυμμένο, αλλά με το βλέμμα μπροστά. Στο βάδισμα του, από την πλατεία Μεταξουργείου ως την Ασκληπιού και από την Κορυτσάς ως την Ναυαρίνου, τον συνοδεύουν οι φωνές της Sci Fi River, του Monkey King, του Στέλιου Λαλούση, της Σάντρας και της Σεμέλης Καμτσίκη. Αντί για τριφύλλια, λεμονιές και περικοκλάδες στολίζουν τα πεζοδρόμια της πόλης με μια ποίηση τραχιά, ευθεία και ωμή. Ξανακοιτάζουν τους στίχους λίγο πριν την ηχογράφηση και διαλέγουν ποιους θα πάρουν μαζί στην τελική πάλη με τον μοχθηρό Δόκτορα, αλλά αφήνουν εκτός τις στροφές που λένε την αλήθεια ολόκληρη, γιατί κανείς δεν χρειάστηκε ποτέ να ξέρει την αλήθεια ολόκληρη σε αυτή την πόλη.

Ποιος θα νικήσει σε αυτή την άνιση μάχη; Θα σωθεί η πόλη από τον ΜΕΤΑΜΑΝ και την παρέα του ή θα την ρουφήξει το σκοτάδι του Δρ. Ρέηβ; Η συνέχεια στο τρίτο άλμπουμ του ΜΕΤΑΜΑΝ, “Vs Dr. RAVE”.

Το “Vs Dr RAVE” κυκλοφορεί σε LP και Digital στις 7 Νοεμβρίου από την Inner Ear.

  1. 01

    ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

  2. 02

    ΝΑΥΑΓΙΑ (FEAT. STELIOS LALOUSIS)

  3. 03

    KAN (FEAT. SCI-FI RIVER)

  4. 04

    BULAT (FEAT. SANDRA)

  5. 05

    DR RAVE

  6. 06

    ΤΙΓΡΑΚΙ (FEAT. SEMELI)

  7. 07

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ (FEAT. MONKEY KING)

  8. 08

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ 2 ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ